Тауық бауыры алма және асқабақпен
Таныс өнімдердің ерекше үйлесімін байқап көргіңіз келмей ме? Бұл тағамда шарап пен даршын қосылған алма мен асқабақ тауық бауырымен тамаша үйлеседі. Дәмі ерекше, хош иісті тағам — міндетті түрде байқап көріңіз!

Құрамы:
•Ameral тауық бауыры – 500 г
Алма – 2 дана
Асқабақ (ет бөлігі) – 250 г
Қара бұрыш (бұршақ түрінде) – 10 дана
Даршын – 0,5 ас қасық
Шарап (кез келген) – 50 мл
Өсімдік майы – 80 г
Тұз – 0,5 шай қасық
Дайындалуы:
1.Бауырды жуып, қағаз сүлгімен құрғатыңыз. Өсімдік майында тез қуырып, бөлек ыдысқа алып қойыңыз.
Алма мен асқабақты ірі текшелерге тураңыз.
Қалған ыстық майда асқабақты алтын түске енгенше қуырыңыз.
Алманы, даршын мен бұрышты қосып, тағы 3–4 минут қуырыңыз.
Шарап құйып, буланғанша жайлап бұқтырыңыз.
Бауырды қайта қосып, тұз салып, абайлап араластырыңыз да, дайын тағамды табаққа салыңыз.