Рус Eng

Мәзірлер

ГРИЛЬ ТАУЫҒЫ - ОҢАЙ

Духовкаға піскен тауық еті өте дәмді! Мәзірі оңай әрі көп дайындықты қажет етпегенімен, дайын астың дәміне әсер ететін жайттар аз емес. Мұндай қарапайым мәзірді тіпті жаңадан ас әзірлеуді үйреніп жүргендердің қолынан келеді!

Қосылатын тағамдар:

Дайындалуы:

  1. Сарымсақты жіңішкелеп турап, тауықтың арасына салыңыз. Төс жағына бірнеше кесек сары май кіргізіп салыңыз.
  2. Өсімдік майын, бұрыш пен тұзды араластырыңыз. Осы қоспаны тауық ұшасына жаңшып шығыңыз.
  3. Духовканың торшасына немесе айналмаға салып гриль режимінде 170 градус температурада 1,5 сағат пісіріңіз.

Астарыңыз дәмді болсын!

Артқа