Үйде дайындалған тауық еті қосылған кеспе сорпасы
Тауық сорпасы – тек дәмді ғана емес, денсаулық пен сергектікті сақтауға пайдалы тағам. Махаббатпен дайындалған үй сорпасы Сізге және жақындарыңызға жылу мен қуаныш сыйлайды.

Құрамы:
Алель тауық саны – 500 г
Сәбіз – 1 дана
Пияз – 1 дана
Картоп – 2–4 дана
Кеспе – 100 г
Тұз – дәміне қарай
Бұрыш – дәміне қарай
Су – 2,5 л
Басқа рецепттер
Тауық сандарын жуып, кастрюльге салып, үстінен су құйыңыз.
Орташа отқа қойып, қайнағанша күтіңіз, қажет болған жағдайда көбігін алыңыз.
Тұз, бұрыш қосып, баяу отта 40 минут қайнатыңыз.
Картопты тазалап, текшелерге тураңыз.
Сәбізді тазалап, үккіштен өткізіңіз немесе жұқа жолақтап тураңыз.
Пиязды тазалап, текшелеп тураңыз.
Піскен тауықты шығарып алыңыз.
Қайнап жатқан сорпаға пияз, сәбіз және картопты қосып, 20 минут қайнатыңыз.
Кеспені қосып, тағы 3–5 минут пісіріңіз.
Дайын сорпаны жаңа көкөністермен бірге ұсыныңыз.